Post by rapecalese on Feb 14, 2022 23:28:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code nieograniczona liczba monet ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
Super!!!!!!!! Pierwsza gra w kturej możemy być pokémonem i urzywać jego skili
Naradzie daje 3 gwiazdki gra jest bardzo dobra ale brak języka polskiego tak samo jest limit na pole cionsy 5 dni do jest chore nie powinno być tak lepiej fajnie było dostawać pole cionsy nie tylko z eventów, ale też za walkę czy rankingową czy zwykłą nie 3 szt bo to będzie zbieranie z kilku miesięcy na pokemona iz eventów mało pole cionsów jest szkoda
Ta aplikacja jest do bani musiam najpierw pobrać 5 aplikacji
Gra skończyła się tak szybko, jak się zaczęła za bardzo zanudza po chwili. nie ma ciekawych trybów tylko cały czas jedno i do samo
Pokemon Unite to najnowsza MOBA zmierzająca na Nintendo Switch, ... się potwierdziły i mieliśmy okazję obejrzeć Pokemon Unite w akcji.
Gra jest uproszczona i łatwa do opanowania. Jedyny zarzut, jaki mam, to brak aktualizacji dotyczących rzeczy, które można kupić z biletami aeos. Sklep jest dość kiepski.
Jedynym powodem, dla którego daję to, daję te 3 gwiazdki, jest to, że nie widać ich na tablicy wyników. Rozumiem, że nie chcą, aby ludzie się poddali, ale z tego powodu ludzie chcą się poddać i zwariować, nawet jeśli drużyna wygrywa tylko dlatego, że kilka razy zostaje znokautowana. Tablica wyników musi być w grze, aby rywalizujący gracze była bardziej intensywna podczas meczu i byłaby również bardziej warta streamowania
Bardzo podoba mi się gra od pierwszych dni, ale po aktualizacji pojawił się problem z wciśnięciem unite match. Pojawia się błąd "wwwwwwwwwwwwwwwwwww". Chciałem odtworzyć go ponownie po rozwiązaniu. Aktualizacja: odinstalowuję grę i podczas następnej aktualizacji gra wraca. Nie czuję błędów, które zmuszają mnie do zmiany innej gry. Dziękuję Tencent
Naprawdę dałem tej grze szansę, ale cholerne dziecko ze zdrowym rozsądkiem zdałoby sobie sprawę, że kojarzenie jest absolutnie przerażające. Zawsze łączę się z ludźmi, którzy są absolutnie nieświadomi i niechętni do pracy z zespołem, są po prostu dziwni na spawnie lub są tak przydatni jak mój lewy palec u nogi. Napraw swoje kojarzenie, a może gra w końcu będzie miała szansę na lepsze recenzje. Również ranga powinna zależeć od indywidualnej wydajności, jak w overwatch, a nie od wygranej lub przegranej. Absolutnie głupie!
Nie dołączaj konta tak długo, jak nie musisz. Zrobiłem to wczoraj i jestem już zmęczony logowaniem się za każdym razem, gdy uruchamiam grę...
Zrób bani
nudne
Pokémon UNITE Екшън lrtb
Pokemon Unite można już pobrać na każdy telefon - Spider's ...
Uwielbiam tę grę, ale jest błąd, który powoduje, że gra zawiesza się, gdy tylko rozpocznie się ładowanie po zakończeniu gry. Zdarzyło się to tylko raz, tak daleko od powodu kapitulacji, w połowie niezręcznie pospiesznie i dziwakiem, że nie udało mi się zgłosić przyczyny
Pokemon Unite AND, iOS, Switch | GRYOnline.pl
Kocham to. Chociaż nie uważam, że punkty powinny być odejmowane za samo przegranie meczu rankingowego. To znacznie utrudnia awans. Powinna opierać się na wynikach osobistych. Jeśli błyszczysz, a twoja drużyna jest do bani i przegrywasz, nadal powinieneś zdobywać punkty za dobre wyniki z kolegami z drużyny. Byłoby fajnie mieć więcej pokemonów do wyboru, więcej etapów i dzikich pokemonów. Inny przegląd powiedział, że gra była płatna, aby wygrać. Nie zgadzam się. Gra jest całkowicie oparta na umiejętnościach. Tylko kosmetyki kosztują $
TO JEST genialna gra ... Z każdym trybem i mapą jest ładna .. ale straciła 1 gwiazdkę, ponieważ Za każdym razem, gdy naciśniemy przycisk Home lub przejdziemy do innej aplikacji, gra ponownie się ładuje ... A gra jest oceniana dla dzieci w playstore, ale potem bez czatu głosowego dla dzieci to żart, czy co ... Brak czatu głosowego dla dzieci w dziecięcej grze ....
Nowa aktualizacja jest dobra, ale kiedy otworzysz grę po aktualizacji, dostanie się do niej zajmuje trochę czasu
Pokémon UNITE Action wtlb
Fajna gra polecamy przechodząc bo jest serio mega fajna🤩💖
Pokemon Unite świętuje imponujący kamień milowy - Gaming ...
Crazy Kitchen: Cooking Game Аркады afj
Pokemon Unite to kolejna próba podbicia rynku gier mobilnych przez The Pokemon Company. Ta produkcja z gatunku MOBA broni się pod względem
Olo do
Mogę rozegrać 1 lub 2 mecze bez problemu, ale potem gra zawiesza się po ekranie blokady i będzie się zawieszać aż do zakończenia meczu. Następnie otrzymuję kary za awarię i ogólnie rzecz biorąc, ta gra jest nieprzyjemnym doświadczeniem. Poza tym uważam, że gra jest w porządku i nie mam żadnych innych problemów. Gram z systemem operacyjnym Chrome, jeśli są jakieś poprawki lub sposoby rozwiązania problemu z awarią, natychmiastowe 5 gwiazdek.
Jest to jedna z najlepszych gier w pokemony, ale jest jedna rzecz, która mi się nie podobała w tej grze, to jest to, że ktoś z naszej drużyny wybiera pokemona (na przykład charizard), więc nie możemy wybrać tego pokemona. Dlatego dałem tej grze 4 gwiazdki. Swoją drogą wszystkie inne rzeczy są super. Jeszcze jedno, że za każdym razem, gdy próbuję się zalogować, to się nie loguje. Zawsze pokazuje połączenie z serwerem, nawet jeśli moja sieć jest doskonała. Więc proszę, napraw to.
Uwielbiam tę grę, przydałoby się trochę więcej głębi. Ale przede wszystkim chciałbym móc grać z przeglądarki lub ogólnie na PC. Zgubiłem telefon tydzień po tym, jak w to wszedłem, teraz nie mogę grać.
Niesamowite Pokemon MOBA. Zabawne i konkurencyjne, a jednocześnie niezbyt długie i niezbyt skomplikowane.
Świetna gra, uwielbiam używać klasycznych umiejętności pokemonów, takich jak surfowanie, i kontrolowanie jej w czasie rzeczywistym. Używanie trzymanych przedmiotów też jest niesamowite, np. x mikstura ataku. Wybór pokemona, do tej pory konsekwentnie dodawane 2 pokemony co miesiąc! Granie przeciwko ludziom używającym przełącznika nie jest wadą, dość łatwo wspinałem się po szczeblach. Ta gra zasługuje na 5 gwiazdek, ponieważ jest bezbłędna IMO... ludzie narzekają na swatanie... bądź dobry, zorientowałem się w ludziach o 2 stopnie wyżej i wyszedłem mvp. nie nurkuj od razu do rangi.
Działa ładnie w Androidzie Obawiałem się, że zajmuje to więcej opóźnień i zużywa dane, ale myliłem się, że działa ładnie
Pokémon UNITE APK na Android - Download app (za darmo)
Kiedyś była to moja ulubiona gra, ale od dzisiejszej aktualizacji stała się najgorsza.dosłownie gra się nawet nie uruchamia Nie wiem, czy to błąd mojego telefonu, czy coś innego, ponieważ przed tą aktualizacją było bardzo dobrze, proszę zrób coś z moim problemem
Bardzo powtarzalna i nudna gra. Zabijam jednego typu i co. Nawet go nie wyrzuciło do jego palców mapy. Odrazu po tym miał już ful hp i zabił mój zespół. Nie polecam.
Pokémon UNITE Екшън lrtb
Pokémon UNITE Action wtlb
Pokémon UNITE Екшън lrtb
Gra jest niesamowita, ale: 1. Ilość menu jest przesadna, niektóre z nich prowadzą do tych samych czynności, więc wszystko jest bardzo przytłaczające i zagracone. Spędzam może 25% czasu przeskakując między menu, szukając czegoś i zbierając nagrody, które są rozrzucone po kilku różnych menu. 2. Czasami nie działa bardzo płynnie z opuszczonymi klatkami, opóźnieniami, zacinaniem się. Inne gry, w tym Genshin Impact, działają dobrze na moim S10
Nie mogę zalogować się na moje stare konto. Gram w tę grę od kilku miesięcy i właśnie pobrałem ją ponownie. Używam Facebooka i Google do logowania, ale nie mogę ich nigdzie znaleźć! Moje wysiłki i pieniądze zostały zmarnowane.