Post by rapecalese on Feb 14, 2022 23:31:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tactical War: gra obrony wieży ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tactical War: gra obrony wieży IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje wiele kryształów ▞▞▞
▞▞▞ Tactical War: gra obrony wieży 2022 version ▞▞▞
Fajnego. Ale te Levele są zbyt trudne. Mam działa na Maxa ale to nic nie daje! Nie polecam!!
Podobne Gry Jagged Alliance Online: Reloaded - Tough ...
Przyjemna gra. Prosta grafika miła dla dobra .czytelne jasne zasady , tyle że krutka
Dopiero zacząłem, na razie tylko 6 lvl, ale łatwe i przyjemne. Za jakiś czas opublikuję zaktualizowaną recenzję, ale jest to szybki zabójca czasu zabawy, w który będziesz grać w dziesięć sekund, podczas gdy rundy są krótkie, 5 minut lub mniej. Aktualizacja, podczas gdy przez jakiś czas jest zabawna, poziomy wkrótce wyprzedzą ulepszenia, które otrzymujesz za darmo. Płać, aby wygrać, chociaż nie wygląda to na zbyt drogie.
Uwielbiam tę grę. Szkoda, że nie było więcej poziomów
Działa dobrze, grając teraz 4 godziny, ponieważ jest poddawany kwarantannie
Krzywa jest zbyt duża, aby grać po 9 etapach
Tactical War: Tower Defense Game Strategiya sui
Wszystkie dodatki zakupione w walucie gry nadal nie mogą pokonać poziomu 6. Łatwiej było po prostu odinstalować i nigdy więcej nie otrzymać gry od swojej firmy. Taktyka nie oznacza śmierci na poziomie 6 w 3 rundzie z 200 monetami, które można wykorzystać. Wiem o dławikach itp... gra jest po prostu zła.
RóB WIĘCEJ: Najpopularniejsze bezpłatne gry - 2022 - Dom
Główny artykuł: Taktyczne RPG . Taktyczna gra fabularna (lub Tactical-RPG ) to gatunek wywodzący się z gier fabularnych zapożyczonych z taktyki turowej.
Zaczyna się jako naprawdę zabawna i umiarkowanie wymagająca gra typu tower defense. Jednak w końcu się rozpada i daje poziom, że bez względu na to, jak rozmieścisz swoje wieże, po prostu nie możesz wystarczająco szybko zabić nawet podstawowych żołnierzy.
Gra jest dobra, ale wymaga poważnego zbalansowania, w pełni zmaksymalizowałem moje wieże, ale nie mogę przekroczyć piątego poziomu, nie ma wystarczająco dużo pieniędzy na start, aby ulepszyć wieżę powyżej poziomu 2, zanim ciężarówki przyjadą w rundzie 3/4, a ty stracić. Próbuję od około tygodnia i poddaję się. Może nie będę ponownie instalował po kilku aktualizacjach, ale do tego czasu.......
przegląd sił zbrojnych - NET
Przydało się by się więcej broni. Za szybko się do odblokowuje . I kilka nowych lv by nie zaszkodziło .
Dobra gra typu tower defense dała 4 gwiazdki, ponieważ nie możesz przenieść swoich dużych ulepszeń z powrotem na niższe poziomy. Poza tą całkiem dobrą grą.
Rewelacja, wszystkie poziomy na 3 gwiazdki, a teraz z nudów przechodzę kolejny raz wybrane poziomy.
Łatwy do gry, dobrze zaprojektowany.
Guns Train Merger Hyperdrome: Tactical Battle Racing Jak zawsze, czekamy na Wasze ... Arena Masters: wciągająca gra akcji na Androida i iOS już dostępna.
to dobra gra.... BUUTTTTT to jest zbyt trudne... nawet nie wszedłem na 7 lvl... przypuszczam, że zrobisz to dokładnie tak, jak tego chcesz... jeśli nie przegrasz... nawet jeśli wydam te 7 dolców na monety i ulepszyłem wszystkie wieżyczki...
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arkadne igre xas
Pierwsza taktyczna gra typu tower defense, w którą grałem, miała miejsce w 2010 roku i nie grałem w żadną inną wersję aż do zeszłego tygodnia, kiedy zdecydowałem się wypróbować tę. Mogę powiedzieć, że granie było bardzo przyjemne. Zapłaciłem, aby pozbyć się reklam, ponieważ były trochę przesadą, jednak była to łatwa decyzja do podjęcia. Warte 89 pensów. Dobry wybór poziomów, wrogów i opcji obrony z ulepszeniami. Możesz odblokować i ulepszyć wszystko w grze, po prostu grając. Bardzo polecam.
Fajna
Jedna z bardziej wciągających gier TD
To naprawdę trudna gra i bardzo fajna gra i jest to jedna z moich ulubionych gier
Świetna rozrywka na słabsze telefony. Niskie wymaga a trzeba.
co dalej?
Powinieneś być w stanie ustawić cel dla AI. Ale nie możesz, poza tym, to jest naprawdę dobra gra. Proste i zabawne
Strategia turowa
Drugi poziom jest niemożliwy, chyba że kupisz odpowiednie ulepszenie po pokonaniu pierwszego poziomu, a jeśli nie, musisz odinstalować grę i ponownie zainstalować grę, próbowałem zrobić drugi poziom jak 30 razy i na różne sposoby i W pewnym sensie pokonałem, więc odinstalowałem grę, ponownie pokonałem poziom odpowiednim ulepszeniem, abym mógł, a następnie pokonać poziom
Świetna gra, potrzebujesz więcej poziomów
Fajna gierka, pomys i dajaca sporo giera.
Przyzwoita gra. Poziomy są trudne, a niektóre z nich mogą wymagać wielu prób, zanim znajdziesz odpowiednią strategię. Reklamy wyświetlane nieco dłużej niż większość gier, co czasami może być denerwujące.
Fajna gryca
Pomyłkowo stukasz w drzewo lub inne obiekty, a cała twoja obrona zaczyna uderzać w ten obiekt, pozostawiając wrogów… naprawdę fajnie
Absolutnie okropne, pełne usterek na 5 poziomie, moja gra zawiesza się przez większość czasu, a jeśli nie działa na 5 poziomie, ekran robi się czarny na 5 sekund, a następnie jestem w rundzie 17 0 gwiazdek, jeśli mogę
Tactical War: Tower Defense Game Strategiya sui
10 D.C. Gompert, A.S. Cevallos, C.L. Garafola, War with China. ... opinię, że nowa amerykańska strategia obrony przeciwrakietowej jest konfronta-.
Sztos gra ale wedug mnie lv14 jest od 20 XDDDDDDD I NIEHCH BENDSIE WIENCE LV😄😃😃😃😄😃😄😃😄😃😄😃😄😃😄😃😄😃😄😃😃😄😃😄😆😆😆😃😃😉😉😃😄😄 😄😄😄😄😄😀😀😁😁🦣.
Łatwe do nauki. Ale wciąż trudne.